10-30-2022, 02:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-14-2023, 08:20 PM ja muutjaks oli Sõdurpoiss.
Muutmise põhjus: Oli vaja.
)
Kandideerimise formaat:
Sinu mängusisene nimi: GreenBigfoot
Sinu eesnimi: Markus
Sinu vanus: 13
Kontakt: Sõdurpoiss#0387
Miks soovid saada eestiparadiis minecraft serveris meeskonnda: Et aidata, karistan neid kes rikuvad reegleid, kui küsitakse abi, aitan, oskan protti panna ja tahaks aitada teisi mängijaid ja tean alati serveri reegleid ka ise. Ja see on olnud minu unistus saada adminiks.
Kuidas bännida kasutajat üheks tunniks?: /tempban (user) 1h (põhjus)
Kirjelda ennast: Sõbralik, tark, aus, naljakas, aktiivne ja gamer. Olen hea Shooterites ja Survival mängudes, olen hea minecraftis aga ma pole eriti hea kitpvp mängumoodis oskan survivali paremini kui kitpvpd. Olen hea Oneblockis. Vabalajal ma mängin teisi mänge või olen telefonis ja teen enda discord serverit.
Aktiivsus serveris ja foorumis: 15.10 - 21.30 R - P
Kas sa oled varasemalt karistada ka saanud?(Põhjus ja aeg) : Ei ole
[b]Varasemad kogemused: Olen, ei mäleta nime. Olin mod.
Sinu mängusisene nimi: GreenBigfoot
Sinu eesnimi: Markus
Sinu vanus: 13
Kontakt: Sõdurpoiss#0387
Miks soovid saada eestiparadiis minecraft serveris meeskonnda: Et aidata, karistan neid kes rikuvad reegleid, kui küsitakse abi, aitan, oskan protti panna ja tahaks aitada teisi mängijaid ja tean alati serveri reegleid ka ise. Ja see on olnud minu unistus saada adminiks.
Kuidas bännida kasutajat üheks tunniks?: /tempban (user) 1h (põhjus)
Kirjelda ennast: Sõbralik, tark, aus, naljakas, aktiivne ja gamer. Olen hea Shooterites ja Survival mängudes, olen hea minecraftis aga ma pole eriti hea kitpvp mängumoodis oskan survivali paremini kui kitpvpd. Olen hea Oneblockis. Vabalajal ma mängin teisi mänge või olen telefonis ja teen enda discord serverit.
Aktiivsus serveris ja foorumis: 15.10 - 21.30 R - P
Kas sa oled varasemalt karistada ka saanud?(Põhjus ja aeg) : Ei ole
[b]Varasemad kogemused: Olen, ei mäleta nime. Olin mod.