11-13-2022, 12:14 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-13-2022, 12:18 PM ja muutjaks oli SickYprac.)
Sinu mängusisene nimi: F0xyProxy aka ScuffedFoxyDragon
Sinu eesnimi: Toomas
Sinu vanus: 21 varsti 22
Kontakt: fb, discord, juba teate kust võtta minuga ühendust.
Miks soovid saada eestiparadiis minecraft serveris meeskonnda: sest ma oskan ikkagi palju rohkem asju kui teie siin kõik üle üldse, miks?
ma oskan
java-t
python-it
õpin reacti millega saab veelgi paremaid foorumeid jne teha
html-li
css-i
ccs-i
c#
c++
cs
electron
php
typescripti
go
nodejs
jne
mida ma kasutan
adobe after effects
adobe photoshop
jne
Kuidas bännida kasutajat üheks tunniks?: nagu ikka tavakas /tempban sickyprac 1h
Kirjelda ennast: Aeglane, vaikne, tagasihoidlik, viisakas, abivalmis, ja ka plug.dj promoter ja ka supporter samuti ma olen cord.dj-s ambassador ja ka supporter jne,
Aktiivsus serveris ja foorumis: oleneb ajast ja minu vaba ajast jne
Kas sa oled varasemalt karistada ka saanud?(Põhjus ja aeg): ei ole.
Varasemad kogemused: pigem ma olen seal teistes servudes mode ja admin ja ka arendaja olnud ja jne
Sinu eesnimi: Toomas
Sinu vanus: 21 varsti 22
Kontakt: fb, discord, juba teate kust võtta minuga ühendust.
Miks soovid saada eestiparadiis minecraft serveris meeskonnda: sest ma oskan ikkagi palju rohkem asju kui teie siin kõik üle üldse, miks?
ma oskan
java-t
python-it
õpin reacti millega saab veelgi paremaid foorumeid jne teha
html-li
css-i
ccs-i
c#
c++
cs
electron
php
typescripti
go
nodejs
jne
mida ma kasutan
adobe after effects
adobe photoshop
jne
Kuidas bännida kasutajat üheks tunniks?: nagu ikka tavakas /tempban sickyprac 1h
Kirjelda ennast: Aeglane, vaikne, tagasihoidlik, viisakas, abivalmis, ja ka plug.dj promoter ja ka supporter samuti ma olen cord.dj-s ambassador ja ka supporter jne,
Aktiivsus serveris ja foorumis: oleneb ajast ja minu vaba ajast jne
Kas sa oled varasemalt karistada ka saanud?(Põhjus ja aeg): ei ole.
Varasemad kogemused: pigem ma olen seal teistes servudes mode ja admin ja ka arendaja olnud ja jne