Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kandideerimine Adminiks
Kandideerimise formaat:

Sinu mängusisene nimi: Edypro

Sinu eesnimi: Tarco

Sinu vanus: 19

Kontakt: ⚡?????⚡#4466

Miks soovid saada eestiparadiis minecraft serveris meeskonnda: Ma tahan Eestiparadiis mängijaid aidata, probleeme lahenada, teha ägeda üritusi, meeskonnaga läbi saada, hoida Paradiisi mängijaid rikkujaid ja hackreid puhtana hoida.

Kuidas bännida kasutajat üheks tunniks?: /tempban (Mängjad nimi) (Karistus pikkus) (Põhjus miks karistati)

Kirjelda ennast: Suudan külmanärve hoida, kui keegi ajab mind närvidele või mis iganes, et muidu olen sõbralik, abivalmis ja suudan positiivsust mängijaid anda jne

Aktiivsus serveris ja foorumis: Ikka suudan näidata oma aktiivsust serverist, et mängijaid kontrollida ja murest aidataja foorumis jälgida, et kes kandideerib ja jututuba käib, et vahepeal ikka vaadata.

Kas sa oled varasemalt karistada ka saanud?(Põhjus ja aeg) : Ei ole karistusi teinudki.

[b]Varasemad kogemused: Oskan protti panna, ehitada igasuguseid asju, kui ehitus kogemus nii palju on ja muud asju ikka veel.[/b]

S
Vasta
Hetkel ei oskagi midagi öelda aga loodan ,et keegi teine oskab.
[Pilt: IMG-0652.jpg]
Vasta
Tõesti ei teagi kas olla poolt või vastu, vahel oled negatiivne, vahel positiivne, mölised väga palju niiet ma ei teagi mida öelda, aga äkki teised oskavad midagi öelda su avalduse kohta, muidu on su avaldus väga ilusti ja hästi tehtud
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne