02-09-2023, 06:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-10-2023, 03:00 PM ja muutjaks oli Timmu.)
Sinu mängusisene nimi: Timmu
Sinu eesnimi: Edgar
Sinu vanus: 21, varsti 22
Kontakt: Timmu#1034
Miks soovid kandideerida EestiParadiisi meeskonda?
Sest et tahan abistada teisi ning ka ise areneda ja näidata ennast paremast küljest. Alati püüan ise ka juurde õppida asju, et teada rohkem mis ja kuidas mingi asi toimib ning ka teisi tundma õppima.
Kuidas bannida kasutajat üheks tunniks?
/tempban (kasutajanimi, aeg ja põhjus)
Kirjelda ennast: olen sõbralik, viisakas, kohusetundlik ning abivalmis.
Aktiivsus serveris ja foorumis: üldiselt olen discordis alati aktiivne, kuid serveris ei ole alati kättesaadav, aga püüan olla abivalmis ja aidata teisi, kes vajavad seda.
Kas oled varem karistada saanud: Ei, olen alati reeglitele allunud, ning pole neid rikkunud.
Sinu varasemad kogemused: olen omanud oma isikliku serveri, kuid enam ei kasuta seda. Oskan samuti disainida serveris asju, lisada huvitavat ning vajaliku infot ja laiendada seda.
Sinu eesnimi: Edgar
Sinu vanus: 21, varsti 22
Kontakt: Timmu#1034
Miks soovid kandideerida EestiParadiisi meeskonda?
Sest et tahan abistada teisi ning ka ise areneda ja näidata ennast paremast küljest. Alati püüan ise ka juurde õppida asju, et teada rohkem mis ja kuidas mingi asi toimib ning ka teisi tundma õppima.
Kuidas bannida kasutajat üheks tunniks?
/tempban (kasutajanimi, aeg ja põhjus)
Kirjelda ennast: olen sõbralik, viisakas, kohusetundlik ning abivalmis.
Aktiivsus serveris ja foorumis: üldiselt olen discordis alati aktiivne, kuid serveris ei ole alati kättesaadav, aga püüan olla abivalmis ja aidata teisi, kes vajavad seda.
Kas oled varem karistada saanud: Ei, olen alati reeglitele allunud, ning pole neid rikkunud.
Sinu varasemad kogemused: olen omanud oma isikliku serveri, kuid enam ei kasuta seda. Oskan samuti disainida serveris asju, lisada huvitavat ning vajaliku infot ja laiendada seda.